Tema
Debat

Sidste chance for kunder i Husejernes Forsikring/Gable Insurance at købe ny ejerskifteforsikring

14. mar. 2017
Mangler du en ejerskifteforsikring, fordi du har været kunde i det konkursramte Husejernes Forsikringsagentur/Gable Insurance, så er det nu sidste chance for at købe en ny i et andet selskab. Skader skal anmeldes senest den 31. marts 2017.

Er du kunde i det konkursramte Husejernes Forsikringsagentur/Gable Insurance, så er det snart sidste chance for at købe en ny ejerskifteforsikring hos et andet selskab.   

Det oplyser Forsikring & Pension, brancheorganisationen for forsikringsselskaber i Danmark.

Den formelle frist for at købe en ny ejerskifteforsikring er den 31. marts 2017, men i praksis vil fristen hos nogle selskaber være tidligere. Det skyldes, at der skal være tid til at udarbejde en tilstandsrapport, før der kan indgås en aftale om en ny ejerskifteforsikring senest 31. marts.

Skader skal være anmeldt senest den 31. marts 2017. Det skal ske til Topdanmark Forsikring via deres hjemmeside.

Normalt kan du kun købe en ejerskifteforsikring i forbindelse med, at du køber et hus. Men husejere med en ejerskifteforsikring hos det konkursramte Gable Insurance købt via Husejernes Forsikringsagentur har en ekstraordinær mulighed for at købe en ny ejerskifteforsikring i andre forsikringsselskaber i Danmark.

Helt præcist vil det være muligt at købe en erstatningsforsikring, som dækker samlet fem år fra overtagelsen af huset. Det er ikke alle forsikringsselskaber, der sælger ejerskifteforsikringer og dermed heller ikke det nye produkt.
 
- Branchen har helt ekstraordinært besluttet at hjælpe de nødstedte danske ejerskifteforsikringskunder i det konkursramte liechtensteinske Gable Insurance. Det gør vi, fordi et udenlandsk selskab med tvivlsomme salgsmetoder har lokket omkring 26.000 danske husejere til at købe billige forsikringer og derefter ladet dem i stikken, siger Torben Weiss Garne, underdirektør i Forsikring & Pension.
 
Han påpeger, at den danske forsikringsbranche tager skarpt afstand fra de salgsmetoder, som Husejernes Forsikringsagentur/Gable Insurance har brugt.
Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.