Tema
Debat

Gable Insurance/Husejernes Forsikringsagentur

Gable Insurance AG blev erklæret konkurs den 19. november 2016 i Liechtenstein. Gable Insurance AG solgte forsikringer i Danmark via Husejernes Forsikringsagentur. Den 8. december 2016 blev også Husejernes Forsikringsagentur erklæret konkurs.

Eftersom ingen af selskaberne var medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, vedtog Folketinget den 8. december 2016, efter drøftelser med brancheorganisationen Forsikring & Pension, en lovændring, som betyder, at danske kunder i Gable Insurance AG og Husejernes Forsikringsagentur alligevel var omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

 

Lovændringen betyder, at Garantifonden yder dækning af krav, der ellers ikke ville være dækket.

Det er Topdanmark der skadebehandler sager i Gable Insurance AG/Husejernes Forsikringsagentur på vegne af Garantifonden, og håndterer udbetalingen af erstatningen fra Garantifonden. Dette gælder også allerede afsluttede skadessager, der blot afventer frigivelse af erstatning.

Anmeldelse af skader på byggeforsikringer tegnet igennem Husejernes Forsikringsagentur kan anmeldes til Topdanmark via kd.kramnadpot@noitartsinimda

 

Dækker Garantifonden ejerskifteforsikring og byggeskadeforsikring tegnet i Gable Insurance?

 

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.